Healing mot migrän

Jag är konstnär och tyvärr hände det förr att jag inte kunde ge mig iväg ut i naturen och måla eftersom jag ofta fick migränanfall och då var tvingad att bädda ner mig hemma tills det gick över och ibland tog det en till två dagar innan jag var människa igen. Sedan skulle jag ha vernissage i Nyköping men när den stora dagen kom så fick jag ett migränanfall men tvingade mig iväg men kunde inte stanna mer än en timme, tyvärr. Jag har provat allt som erbjudits av vården och ingenting har hjälpt men så testade jag healing efter inrådan av en vän, och efter att jag får healing en gång i månaden sedan ett år tillbaka så har jag inte haft ett enda migränanfall så jag kan säga helt säkert att healing har gjort stor skillnad i mitt liv, läs mer här om denna behandling.

Känner mig så otroligt nöjd med hon som ger dessa behandlingar och jag vill så klart att alla som har något kroppsligt eller själsligt problem ska testa och se om inte healing kunde hjälpa er också. Det är aldrig fel att våga prova nya saker för vad är det värsta som kan hända? Att det inte skulle fungera men då har man i alla fall provat och provar man inte så finns det ingen chans i världen att man vet om det funkar eller ej, så till er som läser det här ville jag bara säga, gå på healing, och kan ni inte gå på grund av pandemin så ska ni veta att det går lika bra med distanshealing, för energierna färdas på ett andligt plan och kan ta sig runt i hela universum. Så även om du hade befunnit dig på planeten Mars så hade healing fungerat lika bra! Ha det gott nu och tack för att ni läste det här inlägget!