Ett inlägg om enskilda avlopp

Hej, ni som läser mina inlägg brukar för det mesta få läsa vad jag har att säga om konst och kultur då jag arbetar som kulturarbetare. Men det händer ibland att jag har lite andra grejer att ta upp i bloggen och det här är ett sådant inlägg. Efter att jag haft den ekonomiska möjligheten att skaffa en sommarstuga så behövde jag ett enskilt avlopp, så tanken med detta inlägg att berätta om ett företag som kan installera enskilda avlopp i Östersund med omnejd, ett företag som jag har anlitat och som jag verkligen kan slå ett slag för. Innan jag går vidare till enskilda avlopp, som är en slags enskild, enskild septisk tank, måste jag berätta en sak för er. Hela denna historien börjar med att min pappa dog i september 2010. Han hade bott granne med mig sedan 2003 och bodde där när han dog 83 år gammal.

När det gällde hans kvarlåtenskap var en sak som skulle ha varit klar från honom att han ville att vi barn skulle ärva en sommarstuga och eftersom jag var den enda av syskonen som var intresserad av denna sommarstuga som tidigare ägts av min far så fick jag ta över den, men fick såklart lösa ut mina syskon men nu är i alla fall stugan kvar i familjen men jag ville ha en annan, högre standard på den än vad min far hade, och det var därför jag installerade detta enskilda avlopp och det var en bra åtgärd som gör att allting fungerar så mycket enklare nu när jag är i stugan. Jodå, det är en bra lösning för alla som inte har möjlighet att vara anslutna till den kommunala VA-nätet att skaffa den här typen av lösning.